Webhotellien palvelutasot

First Class -webhotellin ympäristö on suljettu muilta asiakkailta. Resurssit ovat tämän johdosta aina 100% käytössäsi, mahdollistaen erittäin nopean ja häiriöttömän toimivuuden. Kaikki palvelinasetukset (PHP, MySql jne..) ovat vapaasti muokattavissa juuri tarpeitasi vastaaviksi. Suosittelemme First Class webhotellia erittäin bisneskriittisten sivustojen ja sovellusten ylläpitoon.

Business Class -webhotellit käyttävät jaettua korkean käytettävyyden (HA) ympäristöä, takaamme 99,9% UpTime-ajan. Erittäin helppokäyttöisen Plesk-hallintapaneelin avulla hallitset sivustosi, sovellustesi ja sähköpostiesi asetuksia vaivatta. Business Class -hotellit ja ovat suosituin palvelumme ja niillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Suosittelemme Business-webhotelleja yrityskäyttöön.

Economy Class -webhotellit tarjoavat huokean ja luotettavan vaihtoehdon. Suosittelemme Economy-webhotelleja yksityishenkilöille.Ominaisuudet

First Class Privat Business WebPro Business WebPro Lite Business WebStart Economy Maxi Economy Mini
Palvelinympäristö
OmaJaettuJaettuJaettuJaettuJaettu
High Availability -alusta UpTime-takuu 99,9%
Plesk-hallintapaneeli
Levytila
20 Gt10 Gt5 Gt2 Gt5 Gt1 Gt
Yrityspostilaatikot
Rajaton100 kpl25 kpl5 kpl
Kotipostilaatikot
5 kpl2 kpl
MySQL-tietokannat
Rajaton20 kpl10 kpl3 kpl2 kpl1 kpl
Liikennemäärä / kk
500 Gt200 Gt100 Gt50 Gt30 Gt10 Gt
Varmuuskopiointi
PäivittäinPäivittäinPäivittäinPäivittäinViikoittainViikoittain
Skaalattavat palvelinresurssit
Google-ystävälliset palvelimet
Maksuton asiakaspalvelu

(priority)

(priority)

(priority)

(priority)
Tarkemmat ominaisuudet
Hinta / kk (alv0%)
39 €25 €15 €9,5 €6,95 €4,95 €
 

Miksi Domainkeskuksen webhotelli?


Luotettavuus
First Class- ja Business -webhotellipalvelumme on rakennettu High Availability -alustalle eli käytännössä palvelu pyörii kahdella toisistaan riippumattomalla palvelimella samanaikaisesti omassa konesalissamme Suomessa. Mikäli toinen palvelin vikaantuu ei www-sivujen, sähköpostin, verkkokaupan tai muiden sovellusten käyttöön tule katkosta. Myös internet-yhteys ja sähkönsyöttö ovat kahdennettu. Tietoliikenne- ja ohjelmistoinsinöörimme huolehtivat siitä, että tietoturva-, käyttöjärjestelmä-, ja muut päivitykset ovat aina ajan tasalla ja palvelusi toimivat internetin alati muuttuvassa maailmassa. Myönnämme First Class- ja Business -webhotellipalveluillemme 99,9% UpTime -takuun!
Käytettävyys
Kaikkiin webhotelleihimme sisältyy suomenkielinen markkinoiden johtava ja edistyksellisin hallintaliittymä Plesk®. Pleskin kautta ylläpitäjä hallitsee helposti muutamalla klikkauksella sovelluksia, käyttöoikeuksia, salasanoja, tilastoja, asetuksia ja paljon muuta. Tutustu Pleskiin tarkemmin täällä.
Asiakaspalvelu ja tekninen tuki
Kiitelty HelpDesk -tiimimme koostuu koulutetuista ja vuosia yrityksemme palveluksessa työskennelleistä alan ammattilaisista. Neuvomme ja opastamme ripeästi puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, se on ilmaista!
Monet luottavat meihin
Kunnat ja kaupungit, yliopistot ja korkeakoulut, suuret konsernit, mainos- ja digitoimistot ja lukuisat muut pk-yritykset ovat tyyväisiä asiakkaitamme. Webhotellipalveluitamme käyttävät tuhannet yritykset ja yksityishenkilöt Suomessa. Lue lisää asiakkaistamme täältä.