Virtuaalipalvelimet

Oma virtuaalipalvelin mahdollistaa laajemmat käyttöoikeudet ja resurssit erilaisten sovellusten suorittamiseen, joita webhotelliympäristö ei mahdollista.

Virtuaalipalvelimien esittely

Domainkeskuksen moderni ja huipputurvallinen datakeskus sijaitsee Turun keskustassa. Muun muassa saumattomasti kahden operaattorin kautta kulkevat verkkoyhteydet ja dieselgeneraattorivarmennettu sähkön syöttö varmistavat asiakkaidemme palveluiden jatkuvan toiminnan.

Laske hinta haluamallesi resurssille alla (hinnat ALV 0%);

vCPU-ytimiä:
Muisti (Gt):
Levytila (Gt):
Tilannekuvat palvelimesta*:
Backup-levyosio (Gt):
Käyttöjärjestelmä:
High availability**:
Hinta: 0.00 €/kk
Lisätietoja
*) Kuinka monta päivittäin otettavaa tilannekuvaa palvelimen tilasta säilytetään. Tilannekuvista koko palvelimen tilanne voidaan palauttaa sen ottohetken tilaan.
**) Ostettu kapasiteetti on fyysisesti kahdennettu ja järjestelmämme pitää automaattisesti huolen että vikatilanteissakin virtuaalipalvelin on jatkuvasti käytettävissä ilman katkoksia tai hidastelua.
Mikäli tarvitset virtuaalipalvelimellesi esimerkiksi ulkoista levykapasiteettia varmuuskopioille, ylläpitopalveluja, esiasennettuja sovelluksia tai muita mukautettuja ominaisuuksia, ota yhteyttä myyntiimme. Teemme mielellämme sinulle tarjouksen tarpeitasi vastaavasta palvelinjärjestelmästä.Tilaa Virtuaalipalvelin