Verkkolevy

Verkkolevy on kätevä ja edullinen palvelu tiedostojesi säilytykseen tai jakamiseen. Verkkolevypalvelun voit ottaa käyttöön millä tahansa tietokoneella ilman erikseen asennettavia ohjelmistoja.

Pro


KokoKuukausihinta (alv0)Tilaa

50Gt

10 €

200Gt

30 €

500Gt

60 €

1000Gt

100 €

  • SSL-suojattu yhteys
  • Ei vaadi ohjelmien asentamista
  • www-käyttöliittymä
  • Jopa 100 käyttäjätunnusta
  • 16 selailtavaa tilannevedosta levyn sisällöstä
  • Automaattinen päivittäinen tilannevedos

Sopimuskausi ja laskutusväli 12 kk

Lite


KokoKuukausihinta (alv0)Tilaa

50Gt

5 €

200Gt

15 €

500Gt

30 €

1000Gt

50 €

  • SSL-suojattu yhteys
  • Ei vaadi ohjelmien asentamista
  • www-käyttöliittymä

Sopimuskausi ja laskutusväli 12 kkVerkkolevyn käyttö on helppoa

Verkkolevyä käytetään kuten muitakin tietokoneeseen liitettyjä kiintolevyjä. Verkkolevyä voidaan käyttää samanaikaisesti usealta tietokoneelta eri sijainneista. Tiedostoja voidaan kopioida oman tietokoneen ja verkkolevyn välillä tai niitä voidaan muokata suoraan verkkolevyllä.

Verkkolevyn käyttöön ei tarvita erikseen asennettavia ohjelmia. Windows- ja Mac-tietokoneista, sekä yleisimmistä Linux-jakeluista kuten Ubuntusta, löytyvät tarvittavat ominaisuudet valmiina.

Suurien tiedostojen lähettäminen sähköpostilla on epäkäytännölistä. Verkkolevylle voidaan luoda useita kansioita sekä lisätä käyttäjiä eri käyttöoikeuksilla, jolloin tiedostojen jako yhteistyökumppaneille onnistuu vaivatta.

Koska käyttäjiä on mahdollista luoda useita, soveltuu verkkolevy monen kokoisille yrityksille. Verkkolevyä voidaan käyttää vaikkapa tärkeiden työtiedostojen varmuuskopiointiin.

Palvelu sisältää mahtavan määrän levytilaa. Levytilaa on saatavilla 50 Gigatavusta aina 1000 Gigatavuun. 1000 Gigatavua vastaa yli 1400 CD-levyn tallennuskapasiteettia.

Verkkolevyn käyttö on turvallista, sillä yhteys verkkolevyn ja käyttäjän tietokoneen välillä on salattu SSL-tekniikalla.Järjestelmävaatimukset

Verkkolevy toimii ilman asennettavia ohjelmistoja Windows Vista (SP1 tai uudempi), Windows 7, Windows 8, Mac OS X 10.5+ tai yleisimmissä Linux-käyttöjärjestelmissä.

Lisäksi monille mobiililaitteille kuten iPhone:lle ja Android puhelimille on saatavilla maksuttomia ohjelmia verkkolevyn käyttöön. Nokian E-sarjan puhelimilla verkkolevy toimii ilman asennettavia ohjelmia.Näin liität verkkolevyn omaan tietokoneeseesi