Tilaa Domainsiirto / Liitä verkkotunnus välittäjäjärjestelmään

Siirrä domainisi luotettavalle palveluntarjoajalle tilaamalla Domainsiirto!

Siirtämällä domaininne meille varmistatte palveluiden hyvän laadun ja asiantuntevan asiakastuen saatavuuden.

Tarjoamme verkkotunnuksille myös nimipalvelut ja niiden helppokäyttöisen hallinnan.
Mikäli haluat käyttää omia nimipalvelimiasi verkkotunnuksella, rastita vaihtoehto tilauslomakkeelta.

Aloitetaan palveluiden siirto perusasioista eli siirrettävästä domainnimiestä. Tarkistamme onko domainisi siirto meille ylläpitoon mahdollista. Mikäli domainin siirto on mahdollinen, voitte valita domainin käyttöön tarvitsemanne palvelut.

Jos siirrettäviä domaineja on suuri määrä tai domainisi päätettä ei löydy alasvetovalikosta, voitte lähettää listan domaineista ja siirto-/välittäjänvaihtoavaimista osoitteeseen info@domainkeskus.com.

Välittäjän vaihtoavaimen saatte domainin edelliseltä palveluntarjoajalta.

Mikäli verkkotunnukselta puuttuu välittäjä kokonaan, luokitellaan domain "orvoksi", jolloin voitte pyytää välittäjän vaihtoavaimen suoraan Viestintävirastolta/Traficomilta (https://domain.fi).

Mikäli haluatte että edellisen palveluntarjoajan nimipalvelimille määritetyt tekniset määritykset eli DNS-tietueet jatkavat toimintaansa, tarvitsette edelliseltä palveluntarjoajalta myös domainin DNS-zonen.
DNS-zonen voitte toimittaa meidän asiakaspalvelutiimille osoitteeseen info@domainkeskus.com tai asiakassivuilta löytyvään HelpDeskiin.

Jos tarvitsette apua siirron kanssa, autamme mielellämme!
Käytössänne on arkisin puhelimitse sekä sivun vasemmasta laidasta löytyvän chatin välityksellä palveleva asiakaspalvelutiimimme.

Muistattehan irtisanoa palvelut edelliseltä palveluntarjoajaltanne.

.