Ominaisuudet

Kotiposti Start Kotiposti Lite Kotiposti Pro Yritysposti Start Yritysposti Lite Yritysposti Pro
Levytila 500 Mt 1 Gt 2 Gt 4 Gt 8 Gt 20 Gt
Sähköpostilaatikot 2 kpl 4 kpl 8 kpl 10 kpl 20 kpl 100 kpl
Webmail
Roskapostin suodatus
Automaattivastaaja
Viestien edelleenlähetys
Priorisoitu tekninen tuki
Hinta / kk (alv0%)
Laskutusjakso 12kk
3.25 €4.92 €6.58 €8.25 €10.83 €19.17 €
 
Sähköpostipalvelun käyttö

Sähköpostia voidaan lukea sähköpostiohjelmalla joita ovat esimerkiksi Outlook, Windows Live Mail tai Mozilla Thunderbird.
Viestinen lukemiseen sähköpostiohjelmalla voidaan käyttää joko IMAP- tai POP3 -protokollaa.
IMAP-protokollaa suositellaan jos samaa sähköpostilaatikkoa luetaan usealla eri laitteella, esimerkiksi tietokoneella ja matkapuhelimella.
Tällöin viestien kopiot jäävät palvelimelle ja tämä mahdollistaa saman viestin lukemisen eri laitteista. Tästä syystä IMAP-protokollaa käytettäessä vaaditaan enemmän levytilaa palvelimelta.

Kaikkiin sähköpostipalveluihin sisältyy myös webmail-sovellus jolla sähköposteja voi lukea ja lähettää www-selaimella ilman erikseen asennettavia ohjelmia.Roskapostin suodatus

Kaikkiin Domainkeskuksen sähköpostipalveluihin kuuluu maksutta postipalvelinten mustalistaukseen perustuva sähköpostisuodatus.
Suodatus perustuu listaan tunnetusti roskapostia lähettävistä palvelimista jolloin sähköpostiliikenteestä suodatetaan roskapostia jo ennen kuin se päätyy sähköpostilaatikkoon asti.

Viestien sisältöön perustuva suodatus on mahdollista ottaa käyttöön postilaatikkokohtaisesti palvelun hallintasivulta (Plesk-hallinta).