Tervetuloa luotettavien web-ratkaisujen maailmaan!

Etsitkö itsellesi tai yrityksellesi toimimivia internetpalveluita? Olet tullut oikeaan paikaan!

Domainhaku ja välitön rekisteröinti

• Etsitkö verkkotunnusta? Kokeile domainhakuamme
  joka kertoo heti, onko domainnimi vielä vapaa.

• Domainin siirron toiselta palveluntarjoajalta
  Domainkeskukseen voit tehdä tästä.

www.

Joko tutustuit näihin suosittuihin palveluihimme?

Webhotellit
Huippumodernissa konesalissamme ylläpidetyillä webhotellipalveluillamme on 99,9% UpTime takuu. Mikäli emme pysy lupauksessamme et maksa palvelusta mitään!
Sähköpostit
Domainkeskuksen sähköpostipalvelu on turvallinen, nopea ja toimiva sähköpostiratkaisu yritys- tai kotikäyttöön.
Kotisivuvelho
Tee kotisivut helposti itse tai tilaa ne avaimet käteen -pakettina niin teemme ne puolestasi.
Konesalipalvelut
Virtuaalipalvelimet, pilvipalvelut ja laitepaikat. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön nykyaikaisen palvelinsali-infran, joka soveltuu hyvin niin pienelle kuin suurelle kokonaisuudelle.

Asiakkaat

SOK keskitti verkkotunnusten rekisteröinnin Domainkeskukselle vuonna 2003 uuden verkkotunnuslain voimaanastumisen myötä. Tällä hetkellä Domainkeskus hallinnoi yli tuhatta kotimaista ja kansainvälistä SOK:n verkkotunnusta ja vastaa verkkotunnusten uusista rekisteröinneistä, uudistuksista sekä nimipalvelinasetusten muutoksista yksilöllisen sopimuksen mukaisesti.

Keitä me olemme?

Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.

Domainkeskus on kotimainen hosting-palveluntarjoaja, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2000. Domainrekisteröinti- ja webhosting-palveluntarjoajana se on siis ehtinyt jo korkeaan ikään. Domainkeskus on luotettava palveluntarjoaja, joka kehittää jatkuvasti palvelujaan vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.